Sök och boka hotell i Oslo

Vi Garanterar de lägsta priserna. Över 50 000 hotell världen över.
Boka nu & Spara upp till 70% !!

Incheckning:
Utcheckning:

Vandrarhem Oslo


Vandrarhem Oslo. Om du letar efter ett bra och billigt boende i Oslo kan vandrarhem vara det perfekta alternativet. Oslo kan erbjuda flertalet trevliga och fräscha vandrarhem. När man bor på vandrarhem i Oslo träffar man ofta andra turister med vilka man kan utbyta tips om attraktioner och evenemang. Det enklaste sättet att boka in sig på ett vandrarhem i Oslo är att göra det direkt över Internet. Ta dock inte bara första bästa vandrarhem du hittar. Jämför alltid flera olika alternativ innan du bestämmer dig. Det är alltid en fördel om man är ute i god tid när man ska boka ett rum på ett vandrarhem i Oslo. Detta i synnerhet om du tänkt besöka den norska huvudstaden under högsäsong.

Anker Hostel (Storgata 55) är ett fint vandrarhem som ligger i de centrala delarna av Oslo. Det tar ungefär tio minuter att ta sig från Anker Hostel till paradgatan Karl Johan. I vandrarhemmets reception finns en lite kiosk. Om du betalar en depositionsavgift så får du också tillgång till vandrarhemmets kök och den utrustnings som finns där. Vidare har du möjlighet att tvätta dina smutsiga kläder i vandrarhemmets tvättmaskin.

Ett annat mycket trevligt vandrarhem i Oslo är Oslo Youth Hostel Haraldsheim (Haraldsheimveien 4). Vandrarhemmet, som ligger endast fyra kilometer från Oslos centrum, är vackert beläget med en fantastisk utsikt över staden och fjorden. När du tar in på Oslo Youth Hostel Haraldsheim så ingår också en rejäl frukost i priset. Vandrarhemmet lämpar sig dessutom alldeles utmärkt för att använda vid en konferens. Här finns fräscha möteslokaler, varav den största kan ta emot upp till 80 personer.

Sentrum Pensionat (Tollbugata 8) är ett vandrarhem i centrala Oslo som håller mycket hög standard. Paradgatan Karl Johan ligger endast två minuters promenad från vandrarhemmet. I priset ingår en frukostbuffé. Vandrarhemmet kan stoltsera med sin egen restaurang och bar. På Sentrum Pensionat kan du välja alltifrån enkelrum till större flerbäddsrum. Du kan laga till dina måltider i vandrarhemmets gästkök. I priset ingår handdukar, sängkläder och fri användning av tvättfaciliteterna. I samtliga rum på vandrarhemmet finns tv och dvd-spelare.

Vandrarhemmet Oslo Youth Hostel Holtekilen (Michelets vei 55) ligger åtta kilometer utanför Oslos centrum. Från Oslos centralstation tar det ungefär en kvart att åka till vandrarhemmet. Oslo Youth Hostel Holtekilen är beläget i en lugn och grön miljö. Rummen på vandrarhemmet har mellan en till fem bäddar, och vissa rum har privat toalett och dusch. Frukost ingår i priset när du tar in på Oslo Youth Hostel Holtekilen