Sök och boka hotell i Oslo

Vi Garanterar de lägsta priserna. Över 50 000 hotell världen över.
Boka nu & Spara upp till 70% !!

Incheckning:
Utcheckning:

Stockholm-Oslo


Stockholm-Oslo. Oslo är en mycket turistad och utbudet av aktiviteter är mycket stort. Här finns många sevärdheter, däribland paradgatan Karl Johan, Frognerparken, Holmekollen och flertalet kända museer. Oslo är stad som passar utmärkt att besöka året runt. Den norska huvudstaden har hotell i de flesta prisklasser. Vidare finns det i staden ett stort utbud av restauranger, nattklubbar och kaféer.

Det finns flera olika alternativ för dig som vill resa sträckan Stockholm-Oslo. Ett smidigt sätt att resa Stockholm-Oslo är med flyg. För att vara säker på att få tag på en prisvärdflygbiljett Stockholm-Oslo så ska du alltid se till att vara ute i god tid med din bokning. I regel är det svårast att få tag på flygbiljetter Stockholm-Oslo under veckosluten.

Försök därför, om möjligt att leta efter avgångar från Stockholm till Oslo mitt i veckan. Att flyga sträckan Stockholm-Oslo tar omkring en timme. När du ska flyga Stockholm-Oslo så ska du alltid se till att vara ute på flygplatsen i god tid innan avgång. För att se en detaljerad lista av vad du får ta med dig i ditt handbagage, så kan du surfa in på flygplatsens hemsida.

När du bokar din biljett Stockholm-Oslo så ska du, om möjligt, alltid välja E-ticket. På så vis slipper du allt krångel med pappersbiljetter. Det enklaste och ofta billigaste sättet att boka en flygbiljett Stockholm-Oslo är att göra det direkt över Internet. Du kan hitta flyg Stockholm-Oslo på sajter som MrJet och Travellink. Var noga med att kontrollera ifall skatter och andra avgifter är inkluderade i priset på din flygbiljetten Stockholm-Oslo.

I annat fall kan den flygbiljett som till en början verkade vara så billig i slutändan visa sig inte vara särskilt prisvärd. Oslos internationella flygplats heter Gardermoen. Flygplatsen är Nordens näst största, med omkring 18 miljoner passagerare årligen. Här finns också Europas största tax free-butik. Flygplatsen ligger ungefär fem mil utanför Oslos centrum och du kan välja mellan flera olika transportsätt från flygplatsen in till stan.

Du kan också välja att ta bussen Stockholm-Oslo. Att åka buss är ett billigt och miljövänligt sätt att resa. Två företag som erbjuder bussresor, sträckan Stockholm-Oslo, är Säfflebussen och Swebus Express. För att boka en bussresa Stockholm-Oslo kan du surfa in på de respektive bussföretagens hemsidor.

Skulle det uppstå några frågetecken i samband med bokningen så ska du inte tveka att höra av dig direkt till företaget ifråga. Restiden Stockholm-Oslo kan variera kraftigt, beroende av eventuella byten. Du kan dock räkna med att resan tar minst åtta timmar. Under denna tid kan du vila eller ta tillfället i akt att läsa på om Oslo och vad staden har att erbjuda.

Det går också att åka tåg mellan Stockholm och Oslo. Om du slipper byta tåg så tar det ungefär sex timmar. SJ kan erbjuda flera avgångar dagligen. Vidare kan du självklart även ta bilen sträckan Stockholm-Oslo. För att få en detaljerad färdanvisning kan du surfa in på sajten Map24. Att köra Stockholm-Oslo tar ungefär lika lång tid som att åka buss. Om du tar bilen till Oslo så är det alltid en god idé att kolla upp parkeringsmöjligheterna i förväg.