Sök och boka hotell i Oslo

Vi Garanterar de lägsta priserna. Över 50 000 hotell världen över.
Boka nu & Spara upp till 70% !!

Incheckning:
Utcheckning:

Plaza Oslo


Plaza Oslo. Radisson SAS Plaza Hotel Oslo (Sonja Henies plass 3) är Norra Europas högsta hotell. Hotellet har hela 37 våningar och utsikten från Radisson SAS Plaza Hotel Oslo, över staden och fjorden, är minst sagt magnifik. Hotellet har hela 673 gästrum, som håller en mycket hög standard. Som gäst på hotellet har du fri tillgång till trådlös Internetuppkoppling. Radisson SAS Plaza Hotel Oslo kan också erbjuda två fina restauranger och tre barer.

På den 34e våningen ligger en Medelhavsrestaurang, där man kan pröva nordafrikansk såväl som sydeuropeisk kokkonst. På Tapas Lunch Bar beställer du inte spanska tapas och på Sky Bar är det snacks och diverse drycker som står på menyn. På Radisson SAS Plaza Hotel Oslos bottenvåning ligger Galway Bay Bar. Det är en traditionell irländsk pub. Som boende på hotellet ingår gratis frukost.

När du bor på Radisson SAS Plaza Hotel Oslo har du alla möjligheter till rekreation. Hotellet har en swimmingpool, bastu såväl som ett välutrustat gym. Allt detta ligger på våning 34 och 35. Då du bokar in dig på Radisson SAS Plaza Hotel Oslo gör du ett miljövänligt val. Hotellet var nämligen det första Radissonhotell som erhöll miljömärkningar Nordic Eco Label och The Swan Label.

På Radisson SAS Plaza Hotel Oslo finns också en butik där du kan handla souvenirer, snacks och tidningar. Hotellet har också mycket fina möteslokaler. De 30 konferensrummen, som är utrustade med all den tekniska apparatur som man kan tänkas efterfråga, kan ta emot upp till 1 00 personer. Radisson SAS Plaza Hotel Oslo har ett garage där man kan ställa sin bil. För att få en detaljerad färdanvisning från ditt hem till hotellet i Oslo kan du surfa in på sajten Map24.

Incheckningen på hotellet startar vi 15.00 och du ska senaste checka ut vid middagstid. Det är alltid en bra idé att vara ute i god tid med sin bokning. Detta i synnerhet om du tänkt besöka den norska huvudstaden mitt under den mest hektiska högsäsongen. Det enklaste sättet att boka in sig på hotellet är att göra det direkt över Internet.

Men om det skulle uppstå några oklarheter i samband med din bokning, så ska du inte tveka att höra av dig till hotellet. På så vis minskar risken för att du ska drabbas av någon tråkig överraskning väl på plats. Har du några specifika önskemål så bör du meddela detta till personalen på Radisson SAS Plaza Hotel Oslo i samband med att du gör din bokning. För att komma direkt till Radisson SAS Plaza Hotel Oslo ringer du +47 22 058 000.