Sök och boka hotell i Oslo

Vi Garanterar de lägsta priserna. Över 50 000 hotell världen över.
Boka nu & Spara upp till 70% !!

Incheckning:
Utcheckning:

Karta Oslo


Karta Oslo. Den norska huvudstaden Oslo ligger vacker belägen längst in i Oslofjorden. Staden är, med sina omkring 840 000 invånare, ett viktigt ekonomiskt och finansiellt centrum. Oslo, som grundades redan 1 000-talet, är en stor turiststad och lockar årligen en strid ström av besökare från hela världen. Innan man reser till Oslo är det en god idé att vara försedd med en karta över staden. Du kan komma att få användning av kartan redan innan avresan. Detta eftersom det är mycket bra att ha en karta över Oslo nära till hands då man sitter framför datorn och letar efter hotell i den norska huvudstaden. På så vis kan man enkelt se hur de olika hotellen ligger i förhållande till Oslos sevärdheter, restauranger och shoppingområden.

Du kan hitta kartor över Oslo på Google och Mapquest. En nackdel med de kartor som man kan skriva ut över Internet är att de flesta människor saknar möjlighet att skriva ut i större format är A4. På Resebokhandeln kan du hitta bra kartor över Oslo från förlaget Cappelen Kart. När du beställer en karta över Oslo från en återförsäljare på Internet så ska du alltid kontrollera så att den aktuella kartan finns i lager.

När du köper en reseguide över Oslo så brukar det i regel också följa med kartor över den norska huvudstaden. Förlaget Insight Guides har en mycket bra reseguide över Oslo och Bergen. Här hittar du, förutom kartor, information om Oslos historia, dess sevärdheter och tips om var man kan shoppa. I Norway Rough Guides, från förlaget Rough Guides, kan du också hitta matnyttig information om Oslo. När du letar efter en reseguide med kartor över Oslo så är det mycket viktigt att den är uppdaterad. Kontrollera alltid från vilket år reseguiden är innan du köper den.

Du kan också hitta kartor över Oslo på stadens turistinformationskontor. Det finns tre stycken turistkontor i Oslo, ett vid stadshuset, ett vid centralstationen och ett vid färjeterminalen. Turistinformationen vid centralstationen har öppet måndagar till fredagar 07.00 till 20.00, på lördag och söndag, mellan oktober och april, 08.00 till 18.00, och 08.00 till 20.00 mellan maj och september. Detta turistkontor har öppet årets alla dagar.

På turistkontor kan du också köpa biljetter, växla pengar, köpa Oslo Pass men även boka hotell. Om du tänkt att ta bilen till Oslo kan du skriva ut en detaljerad färdanvisning från sajten Map24. Oslo är vidare en stad med mycket bra kollektivtrafik. Du kan ladda ner en karta över tunnelbanan i Norge direkt från sajten Tbane.