Sök och boka hotell i Oslo

Vi Garanterar de lägsta priserna. Över 50 000 hotell världen över.
Boka nu & Spara upp till 70% !!

Incheckning:
Utcheckning:

Grand Hotel Oslo


Grand Hotel Oslo. Grand Hotel Oslo (Karl Johans gate 31) ligger mitt i den norska huvudstadens centrum, 500 meter från Nationalgalleriet. Hotellet är inrymt i en vacker byggnad från 1 800-talet. Hotellet har 289 fräscha gästrum, som är individuellt dekorerad med antika möbler och dyra tyger. På rummen finns allt som man kan tänkas efterfråga, såsom kabel-tv, minibar, säkerhetsskåp och trådlös Internetuppkoppling. I sviternas badrum finns också morgonrockar och tofflor.

Grand Hotel Oslo har en kapacitet att ta emot väldigt stora grupper. I hotellets balsal får upp till 750 gäster rum. Vidare kan Grand Hotel Oslo erbjuda 15 mycket fina konferensrum, som har en kapacitet på upp till 300 personer. Konferensrummen är bra utrustade med bland annat trådlös Internetuppkoppling. Vidare kan Grand Hotel Oslo erbjuda mycket beträffande motion.

Hotellet har en inomhus swimmingpool, ett bra utrustad gym, bastu såväl som solarium. Grand Hotel Oslo kan också erbjuda sina gäster ett beauty-spa, där man kan få flera olika massagebehandlingar men även diverse skönhetsbehandlingar. Hotellets reception är öppen dygnet runt. På Grand Hotel Oslo kan du växla valuta, shoppa loss i hotellets gift shop men också klippa dig hos hotellets egen frisör.

På hotellet finns det flera trevliga restauranger. The Grand Café är en fin restaurang där du kan avnjuta maträtter från Skandinavien, såväl som från Medelhavet. På The Julius Fritzner restaurant är det franska gourmeträtter och skandinaviska läckerheter som dominerar på menyn. Vill du endast äta något lättare kan du styra kosan mot Palmen atrium restaurant. När man bor på Grand Hotel Oslo så ska man inte missa The Etoile Bar. Härifrån har man en panoramautsikt över den norska huvudstaden. På sommaren kan man också sitta på The Etoile Bars fina uteterass.

Limelight Bar är en bar av engelskt snitt där man kan få snacks och aperitifer. När du bor på Grand Hotel Oslo så kan du njuta av en mycket fin frukost. Incheckning på Grand Hotel Oslo sker efter 15.00 och utcheckning efter 12.00. Skulle du vilja ha tillgång till en limousine under din vistelse på hotellet så kan du säga till om detta i receptionen.

Tar du in på Grand Hotel Oslo för att fira något speciellt, exempelvis en födelse- eller bröllopsdag, kanske du vill ha något speciellt på ditt rum, såsom blommor eller champagne. Tala i så fall om detta för Grand Hotel Oslo i samband med att du gör dig bokning. Det enklaste sättet att boka ett rum på Grand Hotel Oslo är att göra det direkt över Internet.

För att vara säker på att få tag på ett rum på hotellet så ska du se till att vara ute i god tid med din bokning. Skulle det uppsåt några frågetecken i samband med din bokning så ska du inte tveka att höra av dig direkt till hotell. På si vis slipper du att drabbas av obehagliga överraskningar längre fram. För att komma i direkt kontakt med Grand Hotel Oslo så kan du ringa +47 23 212 000.

Det är alltid en god idé att ha detta telefonnummer nära till hands under resan. Därmed kan du ringa och berätta ifall det skulle uppstå några förseningar längs vägen. Om du tar bilen till Oslo så ska du skriva ut en detaljerad färdanvisning från ditt hem till Grand Hotel Oslo. En sådan hittar du på sajten Map24.