Sök och boka hotell i Oslo

Vi Garanterar de lägsta priserna. Över 50 000 hotell världen över.
Boka nu & Spara upp till 70% !!

Incheckning:
Utcheckning:

Flyg Oslo


Flyg Oslo. Oslo är en mycket trevlig stad att åka på semester till. Här finns mängder av attraktioner och museer. Oslo är också en stad som känd för sitt mysiga uteliv. Den norska huvudstaden kan erbjuda mängder av restauranger, barer och nattklubbar. Flyg är ett smidigt och enkelt sätt att ta sig till den norska huvudstaden Oslo. För att vara säker på att få tag i en prisvärd flygbiljett till Oslo ska du se till att vara ute i god tid. Det enklaste och i regel också billigaste sättet att få tag på en flygbiljett till Oslo är att boka den direkt över nätet. Innan du bokar ditt flyg till Oslo ska du dock jämföra priset mellan flera olika avgångar. På så vis kan du tjäna många sköna slantar.

När du jämför priser på flyg till Oslo så ska du kontrollera ifall skatter och andra avgifter är inräknade. Den flygbiljett som till en början verkar vara så billig, kanske i själva verket inte är det. I regel är det svårast att få tag på ett flyg till Oslo under veckosluten. Därför kan det vara en bra idé att leta efter avgångar mitt i veckan. Då du bokar ett flyg till Oslo så ska du omöjligt alltid se till att du får E-ticket. Förutom att du slipper krångla med pappersbiljetter så behöver du inte betala någon extra kostnad för att få biljetten hemskickad.

Gardermoen är Oslos internationella flygplats. Flygplatsen ligger omkring fem mil norr om Oslo. På Gardermoen ligger Europas största tax free-butik. Då Norge inte är medlem i EU så får man sälja tax free-varor vid samtliga internationella flygningar. För att ta sig till och från Gardermoen kan man åka höghastighetståget Flytoget. Vill du bo bra och billigt nära flygplatsen så kan du ta in på Norlandia Oslo Airport Hotel (Sør-Gardermoen). Detta hotell ligger endast tre kilometer från flygplatsen.

I samband med att du köper en flygbiljett till Oslo så ska du alltid kontrollera vilka villkor som gäller. Det kan exempelvis vara vad som händer ifall du skulle bli tvungen att avbeställa ditt flyg, eller ifall ditt bagage skulle kunna bort. När det gäller information om vad du får ta mig dig i ditt handbagage så ska du alltid surfa in på den aktuella flygplatsen hemsida. Det är viktigt att alltid vara ute i god tid på flygplatsen innan avgång. Du kan flyga från Arlanda till Oslo med SAS och Fly Nordic. Om du flyger från Köpenhamn kan du välja mellan Sterling och SAS.