Sök och boka hotell i Oslo

Vi Garanterar de lägsta priserna. Över 50 000 hotell världen över.
Boka nu & Spara upp till 70% !!

Incheckning:
Utcheckning:

Boende Oslo


Boende Oslo. Den norska huvudstaden Oslo är en underbar turiststad som har något att erbjuda för alla, gammal som ung. När du bokat in din resa till Oslo är det hög tid att börja se sig om efter ett lämpligt boende. För dig som letar efter boende i Oslo finns det många olika alternativ. Det är dock alltid en god idé att vara ute i god tid då man letar efter boende i Oslo. Enklaste sättet att boka sitt boende i Oslo är att göra det direkt över Internet. Nöj dig dock inte med första bästa alternativ. Avsatt istället tid till att göra en grundlig jämförelse mellan olika boenden i Oslo. Utgå från pris, läge och standard när du jämföra boenden i Oslo.

Håll också utkik efter aktuella specialerbjudanden. Exempelvis kan du få rabatt om du bokar in ditt boende i god tid, eller om du väljer att stanna längre än en natt. När du surfar runt på Internet och letar efter lämpligt boende i Oslo kan det vara bra att ha en karta över den norska huvudstaden när till hands. På så vis kan du enkelt se hur de olika hotellen och vandrarhemmen ligger i förhållande till sevärdheter, restauranger och shopping.

Om du vill sätta lite extra guldkant på din semester i Oslo kan du ta in på någon av stadens lyxhotell. Några av dessa är Hotel Continental (Strotingsgaten 24-26), Grand Hotel Oslo (Karl Johansgate 31), Radisson SAS Plaza Hotel (Sonja Henies Plass 3) och Thon Hotel Bristol (Kristian IVs Gate 7). För dig som letar efter ett boende i mellanprisklassen rekommenderas hotell som Best Western Bondeheimen Hotel (Rosenkrantz Gate 8), Scandic Byporten (Fernbanetorget 6), Scandic Sjoelyst (Sjolyst Plass 5), Comfort Hotel Boersparken (Tollbugata 4), Scandic Oslo Kan (Pakveien 68) och Rica Hotel Bygdøy Alle (Bygdøy Alle 53).

För dig som letar efter ett bra och billigt boende nära flygplatsen rekommenderas Norlandia Oslo Airport Hotel (Sør-Gardermoen). Hotellet, som endast ligger tre kilometer från flygplatsen, är ett perfekt alternativ för dig som ska med ett tidigt plan på morgonen, eller vill vila ut efter en lång flygning. Vidare kan du också ta in på Radisson SAS Airport Hotel Oslo (Hotellvegen) som ligger precis vid flygplatsen. I Oslo finns det också många fräscha och prisvärda vandrarhem. Några av dessa är Anker Hostel (Storgata 55), Oslo Youth Hostel Haraldsheim (Haraldsheimveien 4) och Sentrum Pensionat (Tollbugata 8). När man tar in på vandrarhem i Oslo träffar man ofta nya, trevliga människor, med vilka man kan utbyta tips och idéer om aktiviteter i den norska huvudstaden.

Kom ihåg att du alltid ska ha adressen och telefonnumret till ditt hotell eller vandrarhem i Oslo när till hands under resan. Därmed kan du höra av dig ifall det skulle uppstå några förseningar längs vägen. Vidare kan det var en bra idé, för dig som tänkt ta bilen till Oslo, att skriva ut en detaljerad färdbeskrivning. Det kan du göra från sajten Map24. Kontrollera också på förhand vilka möjligheter som finns att ha din bil parkerad i anslutning till ditt boende. Om det aktuella hotellet eller vandrarhemmet skulle sakna en gästparkering så bör du på förhand kolla upp var de närmsta parkeringsplatserna ligger, samt vad det kostar att ha bilen stående där.